Raske Og Enkle Oppussingsprosjekter For Deg

For mange av oss representerer vårt hjem vår største finansielle eiendel. Selv om mange tror at hjemmereparasjon er noe som bare trente fagfolk er i stand til å gjøre, er det ofte langt fra tilfelle. Mange hjem reparasjon jobber kan enkelt gjøres av den gjennomsnittlige personen, med bare litt veiledning.

En fin måte å få innsiden av hjemmet ditt til å glitre på, er å sette inn ny støping. Ny støping bidrar til å skape en frisk følelse i ditt boareal. Du kan kjøpe spesiell støping med vakre utskjæringer på dem for å legge til et unikt snev av eleganse og stil til hjemmet ditt.

Boliger kan se nyere ut ved hjelp av gulvbelegg i rommene. Installere gulvet selv er ikke veldig vanskelig, men de fleste hjem forbedring butikker har en rask og rimelig installasjon alternativ tilgjengelig. Hvis du ikke vil installere det selv, søk hjelp fra en profesjonell.

Unngå å gjøre dyre renoveringer basert på personlig smak. Utgifter $1 000 en flis på badet kan virke som en god plan, men oddsen er hvis du til slutt selger, vil du ikke hente inn de pengene. Hvis endringen er ikke noe som kan bli verdsatt av noen andre enn deg, vurdere å gjøre noe annerledes.

Bruk mel til nødveggpapirlim! Det er slik de gamle tidtakerne alltid pleide å lime tapet på plass. Bare bland litt mel med nok vann til å lage en pasta. Påfør det akkurat som du ville gjort noe annet veggpapirlim. Det vil vare i årevis!

Når du gjør et prosjekt som krever skruer som skal settes inn i gips, bør du bruke ankere. Ankere forsterker skruen for å gjøre et sterkere grep, slik at de kan holde mer vekt. Noen skruer er inkludert med et plastanker som er satt inn i veggen før skruene, mens andre har ankere bygget rett inn i skruen, i form av en sterk metallspiral.

En verdifull hjem forbedring prosjekt som kan spare deg penger er installasjon av takvifter. Å ha en vifte i hvert av rommene dine kan bidra til å holde dem kjølige og la luften sirkulere. Hvis du bruker viftene i stedet for air condition, vil sommerenergiregningen være mye lavere.

Husk å ta forholdsregler når du arbeider med oppussingsprosjekter. Dette gjelder spesielt når du har å gjøre med elektroverktøy. Du kan også dra nytte av online tutorials for å få ekstra hjelp.

Design ditt ideelle kjøkken på nettet. Det finnes en rekke romplanlegging programvareverktøy som vil hjelpe deg med å skape den perfekte design for kjøkkenet ditt. Du kan dra og slippe enhetene og apparatene inn i romplanen. Husk å la minst 36 «til 48» gulvplass foran apparater og skap, da du må kunne åpne dørene komfortabelt. Når du har den ideelle designen funnet ut, vil det være mye lettere å kjøpe akkurat det du trenger.

Hjemmet ditt er en av dine mest verdifulle finansielle eiendeler, og det er stedet hvor du tilbringer mesteparten av tiden din. Så neste gang du oppdager noe som kan trenge litt vedlikehold, skylder du deg selv, og til lommeboken din, for å prøve deg på å fikse opp hjemmet ditt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *