Oppussing Av Hjemmet Har Aldri Vært Så Enkelt Før

Å gjøre forbedringer i hjemmet ditt eller på andre eiendommer du eier, vil garantert gi deg litt avkastning på investeringen. Hvor mye og hvor raskt er det mest avhengig av prosjektene du velger å gjøre og hvordan du velger å gjøre dem. Ved å bruke ideene i denne artikkelen, bør du kunne ta smarte avgjørelser når det gjelder reparasjoner hjemme.

Hold hjemmet ditt luktende og duftende ved å lage dine egne potpourri-poser. Kjøp noen små smykker organza poser og fyll dem med kjøpt potpourri. Hell litt aromaterapioljer på toppen for å øke duften. Vis dem i forskjellige områder av hjemmet ditt for å skape et hyggelig og duftende miljø.

Fokuser på utvendig belysning til ditt neste forbedringsprosjekt. Å installere en utendørs bevegelsesdetektor er et godt valg; sensoren vil sørge for at lyset bare tennes når du trenger det. Ikke bare sparer du penger på energiregninger, men bevegelsesdetektoren er også en god sikkerhetsfunksjon. Det varsler deg hvis noen går rundt eiendommen din.

Forbedringer av hjemmet ditt vil ikke betale deg tilbake med en gang. Ikke gjør oppgraderinger eller forbedringer i hjemmet ditt hvis du skal flytte på mindre enn tre til fem år. Dette er nå tidsrammen det tar for å få tilbake kostnadene for oppgraderingene du gjør.

Når du utfører kosmetiske forbedringer utenfor huset, må du ikke forsømme inngangsdøren. En billig, stygg inngangsdør kan gjøre at hele fronten virker mindre attraktiv. Å erstatte en standard inngangsdør, koster mindre enn $ 200. Forbedringen du vil se i utseendet til hjemmet ditt er mer enn verdt prisen.

Hvis inngangsdøren din må tåle strømmer av varmt vær, må du sørge for å velge en oljebasert maling i stedet for latex for å forhindre at malingen trekker seg av. En skrellende inngangsdør er ganske stygg, så invester litt penger i høykvalitets oljebasert maling for å holde døren din frisk i varmen.

Mangler du et sluttbord fra stuen din? Hvorfor ikke lage en selv? Samle en bunke med dine favorittbøker og innbundet bøker, og stab dem oppå hverandre til høyden på sofaen din. Sørg for å stable dem etter størrelse; største og bredeste på bunnen, og minste og tynneste på toppen. Plasser en dalbane på toppen, så kan du legge favorittkaffe kruset eller tilbehøret ditt på det nylig selvdesignede endebordet.

Fest en t-skjorte rundt ansiktet ditt! Har du ikke støvmaske når du sliper? Skam deg! Hvis du er i en klemme, kan du improvisere med hvilken som helst naturlig fiber. Det er ikke den beste løsningen, men det slår absolutt ikke å ha noen beskyttelse for luftveiene!

Ved å bruke ideene som presenteres her for å ta avgjørelser om hvordan, når og hvorfor du skal gjøre ombyggingsendringer eller oppdateringer til ditt hjem eller investeringseiendom, vil du gi deg større avkastning på investeringen din og gi deg litt spillerom til å gjøre større gevinster i hjem egenkapital.

Home Improvement Ideas